• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Vesting

Cibo Vloeren levert alle benodigde onderhouds-, reinigings-, service- en reparatieartikelen van De vesting. Voor een regelmatige opfrisbeurt van de vloer of onderhoud van de meest belopen plaatsen. Producten voor uitstekende slijt- en krasvastheid.
Geen producten gevonden...
Advies nodig?
Vraag onze experts!
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

De Vesting

Cibo Vloeren levert alle benodigde onderhouds-, reinigings-, service- en reparatieartikelen van De vesting. Voor een regelmatige opfrisbeurt van de vloer of onderhoud van de meest belopen plaatsen. Producten voor uitstekende slijt- en krasvastheid en goede waterbestendigheid.

Wateroplosbaar
Deze onderhoudsproducten kunnen gebruikt worden in water om hiermee het oppervlak te reinigen en onderhouden. Bijvoorbeeld: Vesting Wax & CleanVesting Natuurzuivere ZeepVesting IntensiefreinigerVesting Laminaatreiniger.

Oliebasis
Deze onderhoudsproducten zijn bedoeld voor het aansterken/onderhouden van de toplaag van met olie behandelde oppervlakken. Ook verkrijgbaar in naturel zijdeglans, naturel mat en wit > Vesting Onderhoudsolie.

Wasbasis
Onderhoudsproducten voor met was behandelde oppervlakken. Deze producten zorgen voor het vernieuwen van de waslaag waardoor oppervlakken beschermd blijven tegen vocht en vuil. > Vesting Terpentijnwas, > Vesting Vloeibare Carnaubawas