• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Vesting

Cibo Vloeren levert alle benodigde onderhouds-, reinigings-, service- en reparatieartikelen van De vesting. Voor een regelmatige opfrisbeurt van de vloer of onderhoud van de meest belopen plaatsen. Producten voor uitstekende slijt- en krasvastheid.
Geen producten gevonden...

De Vesting

Cibo Vloeren levert alle benodigde onderhouds-, reinigings-, service- en reparatieartikelen van De vesting. Voor een regelmatige opfrisbeurt van de vloer of onderhoud van de meest belopen plaatsen. Producten voor uitstekende slijt- en krasvastheid en goede waterbestendigheid.

Wateroplosbaar
Deze onderhoudsproducten kunnen gebruikt worden in water om hiermee het oppervlak te reinigen en onderhouden. Bijvoorbeeld: Vesting Wax & CleanVesting Natuurzuivere ZeepVesting IntensiefreinigerVesting Laminaatreiniger.

Oliebasis
Deze onderhoudsproducten zijn bedoeld voor het aansterken/onderhouden van de toplaag van met olie behandelde oppervlakken. Ook verkrijgbaar in naturel zijdeglans, naturel mat en wit > Vesting Onderhoudsolie.

Wasbasis
Onderhoudsproducten voor met was behandelde oppervlakken. Deze producten zorgen voor het vernieuwen van de waslaag waardoor oppervlakken beschermd blijven tegen vocht en vuil. > Vesting Terpentijnwas, > Vesting Vloeibare Carnaubawas