PVC vloeren badkamer

BADKAMER PVC VLOEREN

Ben je recent verhuisd en zoek je een nieuwe vloer voor in de badkamer? Of is jouw badkamer aan vernieuwing toe en wil je een vloer die prima bestand is tegen vocht? Cibo Vloeren heeft een ruim aanbod van badkamer PVC vloeren die uitstekend van pas komen voor jouw badkamer.

Badkamer PVC vloeren
Badkamer PVC vloeren zijn waterafstotend

PVC is van nature waterafstotend en dus ideaal voor gebruik in de badkamer. Spat er water vanuit de douche of het bad? Je kunt dit eenvoudig afnemen met een doek. Ideaal! Aangezien je altijd profiteert van een ruim aanbod badkamer PVC vloeren, hoeft je zich geen zorgen te maken of de vloer wel aansluit op jouw meubilair.

Een badkamervloer die aansluit op jouw meubilair

Je kunt de badkamervloer namelijk perfect combineren met de trends die vandaag de dag gelden. Of je nu een vrijstaand bad heeft of je alleen beschikt over een douchecabine: badkamer PVC vloeren zijn in elke badkamer te gebruiken. Wil je een indruk krijgen van hoe dit eruit ziet? Je kunt natuurlijk altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig. Onze verkoopadviseurs staan je graag te woord.

PVC vloer met uitstraling

Je kunt de badkamervloer volledig vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo kan je bijvoorbeeld een natuursteen of houten look creëren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Een hammam-effect in de badkamer is een optie, maar een warme uitstraling door een houtstructuur behoort ook tot de mogelijkheden. Ga je de PVC vloer in de badkamer zelf leggen? Vraag advies bij onze vakmensen hoe je dat het beste kunt aanpakken. Besteed je het liever uit aan een expert? Dit kan natuurlijk ook. Cibo Vloeren stelt de allerbeste professionals voor je beschikbaar.

Massieve houten vloer