BERRY ALLOC PARKET

Er is een reden waarom houten vloeren ondanks de opkomst en doorlopende verbetering van andere vloermaterialen nog altijd enorm populair zijn. Hout is namelijk een natuurproduct met een uniek decor. Het past in elk type interieur en geeft het een warm, natuurlijk gevoel.
Zoek je een BerryAlloc®-parketvloer voor je woonkamer, slaapkamer of gang? Bij ons vind je wat je nodig hebt. Onze uitgebreide collectie parketvloeren is er in verschillende decors, kleuren en formaten. Wat je ook kiest, smalle 1-strooksplanken of extra brede en 3-strooksplanken, altijd krijg je eenvoudige, zuivere lijnen en een vloer die mooi oud wordt. Ontdek onze grote collectie BerryAlloc®-parketvloeren en vind het decor dat je zoekt.

Saga BerryAlloc

Saga

De geoliede afwerking van de extra brede enkele planken van de Saga-collectie is in niet minder dan acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. Alle kleuren bestaan ook in de versie van Saga XL met lange planken.

Prijsopgave
Saga-XL BerryAlloc

Saga XL

De geoliede afwerking van de extra brede en extra lange enkele planken van de Saga XL-collectie is in niet minder dan acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga XL-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. Alle kleuren bestaan ook in de versie van Saga met korte planken.

Prijsopgave

Lodge

Ontdek de authenticiteit van natuurlijk verouderde houten vloeren. Onze Lodge-collectie is er in acht kleuren die de authentieke sfeer van een gezellig vakantiehuis weerspiegelen. De planken zijn met natuurlijke olie afgewerkt om het rustieke, diep geborstelde en met de hand geschraapte oppervlak nog meer diepgang te geven.

Prijsopgave
Cosmo Berry Alloc

Cosmo

De Cosmo-collectie is er in vijf verschillende kleuren en twee verrassende houtsoorten. Kies Es voor een licht Scandinavisch effect of Walnoot voor een geraffineerde look.

Prijsopgave
Emotions BerryAlloc

Emotions

Extreme sensaties en diepe schakeringen. De uitzonderlijke zachtheid van Soft Touch-lak. De kleuren danken hun reliëf aan de schrob- en zaagpatronen van het hout.

Prijsopgave

Noble

Deze collectie is er in vijftien kleuren en drie verschillende afwerkingen. De Noble-collectie, met zowel hedendaagse als rustieke decors, geeft je interieur het harmonieuze cachet van eiken basics.

Prijsopgave

Ambition

Renoveer of bouw je je eerste huis? De nieuwe Ambition-collectie maakt een authentieke houten vloer met brede planken toegankelijk voor iedereen. Ambition combineert een degelijke kwaliteit met een betaalbare prijs en is er in acht verbluffende decors, van denimblauw tot sneeuwwit en asgrijs.

Prijsopgave

Ecoforest

De gecertificeerde Ecoforest-collectie telt tien verschillende kleuren 3-strooks eiken parket. Het meer traditionele effect van eiken parket in een nieuw kleedje.

Prijsopgave
Palace BerryAlloc

Palace

De aantrekkelijke Palace-collectie is er in acht verschillende kleuren die in elk hedendaags interieur passen. Kies een geoliede afwerking of matte vernis. De minidikte, slechts 11 mm, is een uitstekende oplossing voor renovaties. Wat je ook kiest, je krijgt altijd dubbel en dik waar voor je geld.

Prijsopgave
Majestic BerryAlloc

Majestic

Majestic is een basic collectie 3-strooks parketvloeren met een lage dikte van 11 mm en een laag prijskaartje.

Prijsopgave
Royal-XL BerryAlloc

Royal XL

Lange, smalle enkele planken voor een elegant interieur, met het effect van een oude massieve parketvloer. Bestaat in een uitgebreide keuze van acht afwerkingen: geolied of vernist.

Prijsopgave

Legend

Brede enkele planken met een minidikte. De ideale oplossing voor renovatie en licht verkeer!
De tien klassieke chique en warme kleuren van de Legend-collectie weerspiegelen het karakter van eikenhout. Legend heeft een afwerking met olie of met matte vernis.

Prijsopgave
Prince-XL BerryAlloc

Prince XL

De Prince-collectie is ideaal als je heel lange eiken parketplanken zoekt. Maak je keuze uit acht inspirerende kleuren, geolied of vernist, altijd moeiteloos te plaatsen en uiterst duurzaam, dankzij de stabiele 13 mm dikke structuur met 2,5 mm eik.

Prijsopgave