Bezorging transportbedrijf

De vloer wordt op de afgesproken dag door een externe transporteur bij u geleverd. Dit zal gebeuren door Van der Heijden B.V. De vervoerder belt u op de dag van levering ruimschoots van te voren op voor het geplande tijdstip.
De bestelling wordt op een pallet bezorgd en door de chauffeur bij u het erf opgereden indien mogelijk. De chauffeur rijdt tot de eerste drempel die hij tegenkomt. De chauffeur bezorgd niet in huis en stapelt het materiaal niet af. Vanwege risico van beschadiging van zowel de woning als het materiaal rijdt de chauffeur de pallet niet naar binnen of een lift in. In het weekend wordt er niet geleverd. U dient bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent.

Het verzetten van een levering

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch en per mail aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht.

Het afhalen van uw bestelling

Wij nemen contact met u op wanneer uw bestelling compleet is. Met u wordt de datum van afhalen afgesproken en wij zullen er dan voor zorgen dat deze gereed staat. Het adres en de tijden waarop u kunt afhalen staan onderaan de pagina.