De 10 populairste vloeren van dit moment

 • Geplaatst op
De 10 populairste vloeren van dit moment

Bij Cibo vloeren hebben we een aantal vloeren die vaker worden verkocht dan anderen. Hieronder vind je een lijstje met de 10 populairste vloeren van dit moment. Voor ons is het geen verrassing waarom deze vloeren het populairst zijn, voor jou wel?

 1. COREtec Naturals Visgraat Desert 50 LVPEH 805 

Dit is een mooie lichte visgraat vloer van het materiaal PVC. Hierdoor is de vloer makkelijk in onderhoud en kan het goed tegen water en vuil. Doordat deze vloer een glad oppervlakte heeft is de vloer geschikt voor alle ruimtes in huis! Waar leg jij deze mooie vloer neer?  

 

 

 1. Eiken Visgraat Onbehandeld

De eiken visgraat vloer die je hieronder op de foto ziet is onbehandeld. Je ziet dus de ware kleur van het hout, zonder bewerkingen erop. Je kan deze vloer laten roken zodat de kleur net wat donkerder wordt, daarna dient deze nog geolied te worden. Deze mooie houten vloer geeft een natuurlijke uitstraling aan je huis en is makkelijk te combineren met elke stijl.  

 

 

 1. COREtec Naturals Visgraat Forest 50 LVPEH 806 

Deze COREtec vloer is een mooie lichte natuurlijke visgraat vloer. Ook dit is een PVC vloer waardoor het makkelijk schoon te maken is en je niet hoeft op te passen met water of vuil. In onderstaande foto is de vloer gecombineerd met een landelijke stijl, dit staat erg mooi maar de vloer kan ook met andere stijlen worden gecombineerd.  

 

 

 1. Eiken Onbehandeld 12,5 cm breed

Deze mooie vloer is een onbehandelde eikenhouten vloer met planken van 12,5 centimeter breed. Ook hier zie je de natuurlijke kleur van het hout, er zijn geen bewerkingen aan gedaan. Let wel op dat je de vloer niet zomaar onbehandeld kan leggen, de planken moeten eerst worden gelakt. De vloer op zijn mooist met zijn natuurlijke kenmerken.

 

 

 1. Quick-Step Impressive Patterns Eik Visgraat Medium IPA4160  

Deze Quick-step vloer is een eiken visgraat vloer, gelegd in een Hongaarse punt. Deze vloer is gemaakt van laminaat. Het onderhoud is simpel maar let wel op met water, daar kan laminaat niet goed tegen. Door de Hongaarse punt oogt de vloer rustiger dan een normale visgraat vloer.  

 

 

 1. Eiken Wit Geolied 19 cm breed

Hieronder zie je een wit geoliede eiken vloer met planken van 19 centimeter breed. Bij deze vloer is gebruik gemaakt van een eiken vloer die in de afwerkingen wit is geolied, hierdoor oogt de vloer nog steeds natuurlijk. Deze lichte vloer geeft een rustige uitstraling. Om de vloer mooi te houden is er wel onderhoud nodig, dit geldt natuurlijk voor elke vloer. 

 

 

 1. Eiken Invisible Finished 19 cm breed 

Deze houten vloer is gemaakt van hout en heeft planken van wel 19 centimeter breed. Deze vloer is ideaal om te combineren met verschillende stijlen. Omdat het zo'n lichte vloer is, is het in feite een blank canvas. Door de brede planken spat jouw interieur van deze vloer af.

 

 

 1. Therdex Lijmstrook Herringbone White Washed Oak Series 7011 

Deze Therdex white washed eiken vloer is gemaakt van PVC. Doordat er gebruik is gemaakt van PVC is de vloer erg duurzaam. Therdex staat voor duurzaamheid en zorgt ervoor dat elke vloer bij hen ecologisch verantwoord geproduceerd wordt. Op de foto hieronder zie je de white washed eiken vloer die een rustige uitstraling aan je huis geeft. Deze rustige sfeer wordt versterkt als je kiest voor een licht interieur.  

 

 

 1. COREtec Naturals Visgraat Meadow 50 LVPEH 807 

Ook deze COREtec vloer is gemaakt van PVC, de vloer hoort bij de Naturals serie van COREtec. Deze visgraatvloer geeft een natuurlijke sfeer aan je huis en past bij veel verschillende stijlen, je kan dus makkelijk combineren met verschillende stijlen in huis. Deze kleur geeft een luxe uitstraling en is makkelijk in het onderhoud en het schoonmaken van je vloer. 

 

 

 1. Quick-Step Impressive Zachte Eik Medium IM1856  

Deze Quick-step vloer is gemaakt van laminaat, de vloer behoort in de Impressive serie van Quick-step. Deze zacht eiken vloer is licht van kleur en past bij veel verschillende stijlen, denk bijvoorbeeld aan landelijk, basic of juist modern.  

Let wel op met water bij een laminaat vloer, hier kan de vloer niet goed tegen!  

 

 

Dit waren de 10 populairste vloeren van dit moment bij Cibo vloeren. Natuurlijk hebben we nog veel meer soorten vloeren in verschillende maten en patronen. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Kom gerust langs bij ons in de showroom in Breda! Hier hebben we alle vloeren uitgestald zodat jij op je gemak de verschillende soorten vloeren kan zien maar ook kan voelen.