Floer, van Nederlandse bodem, nieuw en hip.

  • Geplaatst op
Floer, van Nederlandse bodem, nieuw en hip.

Floer is een nieuw merk bij Cibo en ze hebben hele hippe vloeren!

PVC vloeren  

Floer heeft alleen maar PVC vloeren in het assortiment, maar je hebt wel veel verschillende varianten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een houten visgraat vloer maar ook voor een matgrijs natuursteen, ze zijn van alle markten thuis. 

Floer onderscheidt zich vooral met de houten PVC planken die levensecht lijken. Nu kan je dus een levensechte houten vloer neerleggen, maar is de vloer wel van PVC gemaakt. Je zult het verschil nauwelijks zien wanneer je het in een showroom ziet. Daarnaast is PVC makkelijk(er) in onderhoud! PVC kan namelijk goed tegen water en vuil, het is dus makkelijk schoon te houden en het is een heel sterk materiaal dus je hebt er jarenlang plezier van.  

 

 

Van Nederlandse bodem!  

Naast dat de planken van Floer levensecht lijken, onderscheiden ze zich ook in een ander aspect. Namelijk: Floer is van Nederlandse bodem! Dit zeggen ze er zelf over: “Eiken vloeren geproduceerd in Nederland? Het bestaat! Bij Floer produceren we jouw eiken parket op maat in onze fabriek in Noord-Nederland. We bewerken ruw Europees eikenhout tot prachtige parket vloeren.” Hierdoor is het niet alleen een Nederlands product maar is het ook nog eens 100% duurzaam!