Is een PVC vloer iets voor jou?

  • Geplaatst op
  • Door Veerle Akkermans
  • Geplaatst in PVC vloer
Is een PVC vloer iets voor jou?

Is een PVC vloer iets voor jou?

Overweeg je om een PVC vloer aan te schaffen? Een goede keuze. Want behalve dat deze populaire vloersoort er prachtig uitziet, kent deze ook vele voordelen. Wij hebben de 4 belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Net echt
Of je nu houdt van een landelijke, strakke of industriële look, PVC vloeren zijn in alle kleuren, vormen en motieven te vinden. Beton, hout of steen? Geen probleem! Elke strook of tegel is uniek, net als een authentieke houten of stenen vloer.

Stil en makkelijk
Een houten vloer is prachtig, maar niet echt stil in gebruik. Een PVC vloer daarentegen heeft een dempende werking wat zorgt voor een stiller huis. PVC is super sterk, de toplaag beschermt tegen slijtage en is waterbestendig. Het schoon houden van deze vloer is erg makkelijk, je hebt hierbij geen speciale tools of onderhoudsmiddelen nodig. De PVC vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer.

Warm en comfortabel
Ben jij weg van een industriële look, dan is een cement of betonlook helemaal iets voor jou. Jammer alleen dat dit type vloeren vaak koud aanvoelt en best onderhoudsgevoelig is. Gelukkig zijn er ook PVC vloeren met een cement of betonlook. Een PVC vloer neemt altijd de omgevingstemperatuur aan, waardoor de vloer van nature al behaaglijk is. Door de isolerende werking, goede warmtegeleiding en maatvastheid kan deze vloer perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

Sterk en duurzaam
Een PVC vloer heeft een lange levensduur, dat is belangrijk, want hiermee worden grondstoffen bespaard en het milieu minder belast. COREtec is dé koploper in duurzame vloeren. De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC.

Benieuwd naar het aanbod PVC vloeren van Cibo Vloeren? Bekijk hier onze uitgebreide collectie! Jouw droom vloer al gevonden bij Cibo Vloeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.