Par-ky een duurzame keuze!

Par-ky een duurzame keuze!

Par-ky

Een duurzame keuze
Park-ky heeft hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en gebruiken we dit materiaal optimaal door er fijne plakjes van te snijden in plaats van dikke, massieve planken waarbij het hout grotendeels onderbenut wordt. Al ons hout halen wij bovendien uit duurzaam beheerde bossen. B

Eenvoudig plaatsing
Zonder laminaat in huis te halen, geniet je met Par-Ky wel van alle praktische voordelen van laminaat. Par-ky vloeren voorzien van handige Iniclic en Unifit X systeem voor snelle en eenvoudige plaatsing.

Hygiënisch
De V-groef zijn dankzij het Aqua Sealing Complete  systeem ingekleurd en afgelakt en daardoor beschermd tegen vocht. De V-groef is ook voorzien van een Ultrafresh antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet in gaan nestelen. Zo blijft uw vloer niet allen netjes mar ook hygiënisch.

Echt hout
Elke Par-ky is afgewerkt met een toplaag in echt hout. Daardoor krijgt u een vloer die er uitziet als een massieve vloer, maar dan wel een betaalbare prijzen. Daar dat wij gebruik maken van echt hout, vind je dus bij par-ky net als in de natuur geen 2 identieke planken.