De nieuwe Signature Laminaatvloer van Quick-Step

  • Geplaatst op
  • Door Hans van Rooij
  • Geplaatst in laminaat vloer
De nieuwe Signature Laminaatvloer van Quick-Step

Verfijnde dessins

De nieuwe collectie Signature brengt je laminaatvloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessinssubtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Bovendien kun je kiezen tussen 18 unieke dessins, dus vind je ongetwijfeld iets wat perfect bij je past.

Werkelijk authentieke structuren

Om echt natuurlijk te zijn moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, hij moet ook als echt hout aanvoelen. En de nieuwe collectie Signature maakt dit meer dan waar: zo'n diepe en realistische oppervlaktestructuren en scherpe en natuurlijke voegen zag je nog nooit. Het resultaat? Een unieke laminaatcollectie die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

Superieure waterafstotendheid

Gedaan met je zorgen maken! Bij Signature staat verfijnd allerminst synoniem voor fragiel. Met de vernieuwende 'HydroSeal'-coating maken bacteriën, vuil en zelfs vloeistoffen geen schijn van kans. Je kunt ze gewoon opvegen met een vochtig doekje, met een schoon, hygiënisch oppervlak als resultaat. Dit betekent dat Signature-laminaat ook uitstekend geschikt is voor in je keuken, badkamer en inkomhal.

Daarnaast kan Signature uitpakken met....

… een snel een eenvoudig kliksysteem. Quick-Step Uniclic staat garant voor een moeiteloze plaatsing, zelfs in krappe hoeken en onder verwarmingselementen.

… een uitzonderlijke krasbestendigheid. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-bovenlaag zijn Quick-Step-laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen.

… onderhoudsvriendelijkheid. Je hoeft alleen maar je vloer af en toe met een vochtige doek of dweil schoon te maken om er jarenlang van te kunnen genieten.

… een langetermijngarantie. Met een garantie van tot wel 25 jaar op je nieuwe Quick-Step-vloer behoren zorgen voorgoed tot het verleden.

 

Klik hier om de gehele collectie te bekijken!