Goede redenen om te kiezen voor Parador

  • Geplaatst op
  • Door Hans van Rooij
  • Geplaatst in Houten vloer
Goede redenen om te kiezen voor Parador

Goede redenen voor Parador

Filosofie
Onze missie is producten te maken van elke woning het mooiste thuis van de wereld maken. Ons waarden kompas wijst ons daarbij de weg: innovatief, duurzaam en ecologisch verantwoord zijn kwaliteitsmaatstaven die wij als onderneming aan onze stand verplicht zijn. Daarbij blijven wij altijd met beide benen op de grond staan- basis van Parador zijn succes.

Inspiratie & Design
In onze eigentijdse vormgegeven vloeren zijn de recentste invloeden te herkennen uit kunst, design, architectuur en lifestyle. Parador designteam absorbeert deze inspiratie en integreert die in innovatieve en bijzondere uitstralingen die onze producten tot trensetters maken van woninginrichting met een uitzonderlijke Eco balans.

Kwaliteit & Materiaal
Parador beschikt over esthetische vloerconcepten voor elke toepassingsgebied, die van hoogwaardige en herbruikbare materialen geproduceerd worden. Authenticiteit, functionele constructies en de milieuvriendelijke materiaalkeuzen maken realisatie mogelijk van veeleisende ‘Made in Germany and Austria’ woonconcepten.

Techniek
Zodat het leggen eenvoudig en probleemloos kan worden uitgevoerd, voorziet Parador afhankelijk van het product, intelligente klikverbindingen of hoogwaardige verlijmingssystemen, die langdurige stabiliteit garanderen. Van toepassing in vochtige ruimten tot integratie met vloerverwarming.

Gezond wonen
De productie van milieuvriendelijke producten staat bij ons centraal en is vast verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Onze vloeren zijn woongezond, emissiearm en zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Wij passen primair natuurlijke grondstoffen toe, die onder voortdurende controle staan.

Duurzaamheid
Als van oorsprong houtverwerkend bedrijf is eerbied voor het milieu de basis van ons handelen. Daarom willen wij maatstaven zetten in alle aspecten van ecologisch verantwoorde productie- van grondstof via het eindproduct tot met de logistiek.