Jouw vloer in 1 dag

  • Geplaatst op
  • Door Hans van Rooij
  • Geplaatst in Plaatsen vloer
Jouw vloer in 1 dag

Jouw vloer in één dag!

Geen gesjouw met meubels en geen stof in huis. We weten het allemaal; verhuizen, verbouwen of simpelweg wat kleine klusjes in huis, het zorgt altijd voor het nodige ongemak. Zo ook bij het leggen van een nieuwe houten vloer. Ook al biedt het vloersysteem waar je voor kiest vaak veel gemak, jouw huis zal toch voorbereid moeten zijn op de nodige werkzaamheden. Het leeghalen van de desbetreffende ruimte is hier een voorbeeld van. Waar laat ik mijn spullen? Geeft het zagen veel stof? Hoe lang mag ik niet op mijn nieuwe vloer? Cibo heeft hierover nagedacht…

Zelf leggen of laten leggen

De keuze is aan jou. Vaak is een vloer redelijk eenvoudig zelf te leggen, maar je bent altijd afhankelijk van jouw eigen handigheid! Hoe complexer de ruimte, hoe lastiger het leggen. Loopt de vloer bijvoorbeeld door van de ene naar de andere kamer? Wordt de vloer onderbroken door een draagkolom of open haard? Afhankelijk van de ruimte waar jouw nieuwe vloer komt te liggen, welke vloer en legtechniek je gekozen hebt, adviseren wij je graag welke optie voor jou het meest ideaal is.

Zorgeloos jouw nieuwe vloer gelegd

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw nieuwe vloer. Door slim om te gaan met jouw ruimte(s) en meubels kunnen wij jouw vloer binnen één dag opleveren. Al onze zaagwerkzaamheden worden buitenshuis (overdekt) uitgevoerd! Einde van de dag kan je de ruimte weer betreden en genieten van de gelegde vloer. Wij zorgen ervoor dat jouw meubels weer keurig en onbeschadigd op dezelfde plek staan. Is dat niet comfortabel?!