• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Balterio

Balterio

Balterio vloeren: uitstekende kwaliteit

De laminaatvloeren van het Belgische merk Balterio staan bekend om hun prachtige ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Balterio heeft laminaatvloeren in diverse collecties en in veel verschillende variaties. De uitgebreide collectie Balterio laminaatvloeren vindt u tegen zeer scherpe prijzen in de showroom van Cibo Vloeren in Breda. De kwaliteit van Balterio laminaatvloeren wordt bepaald door een aantal belangrijke producteigenschappen.

Balterio vloeren kunnen wel tegen een stootje

De slijtvastheid wordt gegarandeerd door het slijtvaste toplaag in combinatie met de harde kern. De hoogkwalitatieve platen met HDF-kern zijn bestand tegen de plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten. Een gevallen, brandende sigaret, die enkele seconden op een Balterio laminaatvloer ligt, laat geen spoor na. Een Balterio laminaatvloer is perfect opgewassen tegen krassen van zachte rubberwieltjes van kantoormeubelen. Zand houdt u best buiten door het gebruik van een deurmat. Een slijtvaste laag voor jarenlang zorgeloos woonplezier. De kwaliteitsvolle kernplaten beperken het effect van relatieve vochtigheid op een Balterio laminaatvloer in vergelijking met vol hout of spaanplaten. Een lichte zwelling van 1 mm per strekkende meter wordt opgevangen door een uitzettingsvoeg. Balterio produceert de platen met HDF-kern zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft.

Diverse collecties Balterio vloeren

Bij Cibo Vloeren in Breda vindt u verschillende collecties Balterio vloeren. Dit gerenommeerde merk heeft verschillende lijnen op de markt gebracht zodat er een Balterio vloer in ieder interieur past. Bij Cibo Vloeren Breda vindt u de volgende collecties Balterio vloeren: 

 • Grande Narrow. Dit laminaat is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De planken zijn daarnaast ook nog eens waterafstotend wat ervoor zorgt dat je deze vloer ook in de badkamer kan leggen. 
 • Grande Wide. Deze vloeren zijn groot en smal tegelijk en hebben een zeer realistische houten uitstraling. Niemand ziet dat dit laminaat is in plaats van een houten vloer!
 • Urban Tile. Met deze vloer breng je het stadsleven in huis; deze vloer past perfect in een huis met een industriële stijl. 
 • Xpressions. Voor welk patroon je ook kiest, met een Xpressions vloer valt deze altijd op. Een unieke collectie voor zij die durven!
 • Xperience4 Plus. Met deze vloer heb je de natuurlijke, matte look die in elk interieur past. Speciale decors met unieke afwerkingen. 
 • Dolce. Deze vloer is voor ieder interieur aantrekkelijk en heeft een nog aantrekkelijkere prijs. De Dolce collectie heeft geen V-groeven waardoor de vloer een doorlopend effect heeft. 
 • Dolce Vita. Hetzelfde als de Dolce collectie, alleen dan wel met V-groeven. 
 • Impressio. Het lijkt alsof deze planken eindeloos lang zijn doordat het houtpatroon altijd doorloopt. Een unieke collectie met tinten van ruwe eik en verfijnde den. 
 • Magnitude. Houd je van luxe, dan kies je voor de Magnitude collectie. Deze vloer ziet eruit en voelt als een echte eiken vloer door de natuurgetrouwe look & feel. 
 • Quattro Vintage. Ga je eerder voor vintage, dan kies je voor deze collectie. Deze vloeren zijn voorzien van opvallende noten en kleine oneffenheden. De geaccentueerde groeven versterken het karakteristieke effect. 
 • Tradition Quattro. Deze vloer is een echte klassieker met levensechte houtdecors. 
 • Urban Wood. Kies voor industrieel met deze unieke vloeren met keuze uit betontegels, authentiek grenen en een exclusieve houtmix
 • Xperience. Dit is een stevige maar effen vloer zonder V-groeven; het enige waarin deze vloer verschilt met de Xperience4plus collectie. 
 • Tulip. Met de Tulip collectie profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geniet je van een stijlvolle vloer van hoge kwaliteit. 
 • Pure Stone. Wilt u geen houten vloer maar juist een vloer van natuursteen? Deze tegels hebben het uitzicht van natuursteen terwijl ze juist warm aan de voeten voelen.

Balterio vloeren kopen bij Cibo Vloeren in Breda

Bent u op zoek naar Balterio vloeren, dan kunt u dus uitstekend terecht bij Cibo Vloeren in Breda. Bij ons vindt u dus een uitgebreid aanbod aan verschillende Balterio vloeren. Heeft u al een keuze kunnen maken, dan kunt u uw vloer direct online bestellen. Wilt u de vloeren eerst zelf zien en ervaren, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Breda. Tot snel!