• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Weitzer

Weitzer

Weitzer is een merk bij Cibo vloeren die houten vloeren levert. Weitzer is een echt familiebedrijf die goed op weg is om de Europese leider te worden onder de vloeren.

Houten vloeren

Weitzer verkoopt houten vloeren. Als je een houten vloer kiest moet je weten wat de voordelen zijn. Hieronder zijn er een aantal benoemd.

  • Natuurlijke elementen
  • Authentieke en warme sfeer
  • Gaat levenslangs mee
  • Weitzer luistert naar Moeder Natuur. Daarom maakt Weitzer vloeren op een ecologische manier.

Zoals hierboven ook al is genoemd onderscheidt Weitzer zich vooral omdat ze goed naar Moeder Natuur luisteren. Ze proberen namelijk zo ecologisch mogelijk vloeren te produceren.

Weitzer Parkett

Weitzer is een echt familiebedrijf. Ze houden van vooruitgang en intelligente oplossingen voor parketvloeren. Ze zitten vol met passie en nieuwsgierigheid, dit heeft ze gemaakt tot wat ze nu zijn. Weitzer is van plan om de Europese leider te worden op het gebied van parketvloeren. Hierdoor beloven ze ook altijd hoge kwaliteit producten te hebben. Weitzer staat voor precisie, perfectie en vakmanschap. Omdat ze naar Moeder Natuur luisteren zijn natuurlijkheid, eerlijkheid, waarheid en duurzaamheid belangrijke aspecten van het bedrijf.

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer of wil je graag advies over een bepaalde vloer? Kom dan langs in onze showroom. Hier kun je alle vloeren in het echt bewonderen. In de showroom staan medewerkers voor jou klaar die jou van advies kunnen voorzien. Zij gaan ervoor zorgen dat je met de perfecte vloer naar huis toe gaat.