• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex Premium Rigid Click Serie C4030

1 / 1
  • Klantbeoordeling 9.5
  • CBW erkend
  • Vakkundige vloerenlegservice
  • Gratis bezorging aan huis
  • Interessante staffelkorting
Adviesprijs: €59,95 / m2
Vraag hier een offerte op maat aan!
Therdex Premium Rigid Click Serie C4030

PVC Therdex Premium Rigid Click Serie C4030 is een kwalitatieve PVC vloer. De 121,3 meter lange vloerdelen hebben een breedte van 22,2 centimeter en een dikte van 6 millimeter. De gebruiksklasse is AC5/33 waardoor deze geschikt is voor zowel residentieel gebruik als commercieel gebruik. De Therdex Premium Rigid Click Serie C4030 kwaliteit PVC vloer heeft een fabrieksgarantie van 15 jaar en is geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. PVC vloeren van het merk Therdex zijn onderhoudsvriendelijk, krasvast, vlekbestendig.

Cibo Vloeren is leverancier van het merk Therdex. Wij bieden deze kwaliteit PVC vloeren goedkoop aan zodat je altijd verzekerd bent van de beste prijs. Heb je meer dan 20 vierkante meter nodig vul dan de “offerte aanvraag” in zodat je een extra scherpe prijs ontvangt.
Wil je de vloer laten leggen dan kunnen wij dat ook regelen. Binnen 1 dag (circa 50 m2) heb je een nieuwe vloer zonder zorgen. Zelfs de meubels kun je laten staan. Wij ontzorgen geheel. Vraag bij Cibo Vloeren naar de voorwaarden.

Specificaties
Soort vloer: PVC vloer
Motief: Stroken
Dikte: 6 mm
Breedte: 222 mm
Lengte: 1213 mm
Pakinhoud: 1.62 m2
Vloerverwarming: Geschikt
Randafwerking:
Fabrieksgarantie: 15 jaar
Gebruiksklasse: Klasse 33
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen