Massieve houten vloer

Creëer je eigen vloer

Een houten vloer is alles bepalend voor het interieur en gaat vaak voor een lange tijd mee. Een houten vloer kiezen is daarom een keuze die goed doordacht moet worden. Om de vloer geheel naar je eigen wensen te hebben, biedt Cibo Vloeren de optie aan om je eigen vloer te creëren.

STAP 1
Kies jouw type vloer
STAP 2
Kies jouw kwaliteit
STAP 3
Kies jouw breedte
STAP 4
Kies jouw patroon
STAP 5
Kies jouw afwerking
STAP 6
Kies jouw kleur
Parket vloer kiezen

Een houten vloer kiezen begint bij het maken van de keuze voor het type vloer. Wat voor vloer zou je graag willen hebben? Wil je een parket vloer of een ander soort vloer? Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een laminaatvloer of een PVC vloer. Een laminaatvloer is goedkoper dan een parketvloer maar gaat meestal minder lang mee dan een echte houten vloer.

De houten vloer kiezen van jouw dromen

Wij kunnen je adviseren over het maken van de juiste keuze voor de meest geschikte vloer. Vervolgens kan je de kwaliteit van de vloer bepalen. Dit is geheel afhankelijk van wat je vloer te verduren krijgt. Heb je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren? Als je de kwaliteit van de vloer hebt bepaald, gaan we over tot de afmetingen en het patroon. Door de vloer in een patroon te leggen kan er een mooi effect gecreëerd worden. Als laatste komt de stap die uiteindelijk het meest zichtbaar zal zijn: de kleur! De kleur van de vloer is bepalend voor je gehele interieur. Als je een keuze hebt gemaakt voor de vloer van je dromen leveren wij jou de vloer. Dit is mogelijk in Nederland en België. En wil je de vloer liever door een vakman laten leggen? Wij zorgen ervoor!

Creeer uw eigen vloer