Houten vloeren in badkamer

HOUTEN VLOER IN BADKAMER

Een houten vloer in de badkamer, kan dat? Jazeker! Steeds meer klanten kiezen voor een houten vloer in de badkamer. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig contrast met jouw sanitaire voorzieningen, maar geeft jouw badkamer een warme uitstraling en gevoel.

Houten vloer in badkamer
Vlekken van water en zeep

Om langdurig plezier te hebben van jouw vloer in de badkamer is een juiste keuze in materiaal en afwerking van wezenlijk belang. Immers is de ruimte waarin de vloer ligt onderhevig aan vocht en aanzienlijke temperatuurverschillen.

Gladheid en veiligheid

Een veilige badkamer voor jong en oud; een logische eis bij de realisatie van een ruimte waar jij en jouw gezin meerdere malen per dag gebruik van maken. Een veilige vloer is daarin van wezenlijk belang. Vocht, condens en zeepresten dragen bij aan een glad oppervlak en kunnen onverhoopt risico’s met zich meebrengen. Wij helpen je graag bij het maken van een juiste en veilige keuze, zodat je niet alleen een mooie, maar vooral ook een veilige vloer in jouw badkamer hebt liggen.

Altijd warme voetjes in de badkamer

Diverse houten vloeren, laminaatvloeren, en pvc-vloeren kunnen voorzien worden van vloerverwarming. Ondanks dat deze materialen al een warmere oppervlaktetemperatuur hebben dan bijvoorbeeld een stenen vloer, kiezen steeds meer klanten voor het comfort van vloerverwarming. Je kiest voor extra genot in de badkamer met een houten vloer.
Geen koude voeten meer bij het uitstappen van de douche en je vochtige badkamer is eerder droog. Met vloerverwarming ga je tevens schimmelvorming in je badkamer tegen.