• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gelakt

Gelakte houten vloeren zijn voorzien van een oppervlaktebehandeling die de vloeren een robuuste en natuurlijke uitstraling geeft. Hierdoor is de vloer ook makkelijk te onderhouden.

Gelakt

Voordelen van een gelakte houten vloer  

Een gelakte houten vloer heeft veel voordelen: 

  • Makkelijk te onderhouden 
  • Robuuste look en feel 
  • Natuurlijke uitstraling 

Een gelakte vloer geeft een robuuste en natuurlijke uitstraling aan je huis. Dit kan je mooi combineren met verschillende stijlen, de vloer zal altijd de highlight blijven van je interieur. Als je de vloer goed verzorgt zal deze ook altijd mooi blijven.  

 

Onderhoud van een gelakte houten vloer 

Dagelijkse onderhoud bestaat uit een vloerwisser. Hierdoor blijven er geen zandkorrels op de vloer liggen die de vloer kunnen beschadigen. Het is belangrijk om de vloer regelmatig te behandelen met een reiniger die de vloer invet en niet uitdroogt.  

Vervolgens is het de bedoeling om 2 tot 4 keer per jaar de vloer te behandelen met een polish. Dit zorgt ervoor dat de krasjes worden opgevuld en dat er een beschermlaagje op de vloer wordt aangebracht. Wel is het belangrijk om de vloer eerst te reinigen voordat je de polish erop doet.  

 

Hulp nodig? 

Wil je de vloer in het echt komen bewonderen, of heb je nog vragen? Schroom niet en kom langs in onze mooie showroom, hier kun je de vloeren in het echt zien en bewonderen.  Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt. Ook kunnen ze je voorzien van uitstekend advies. Zo krijg jij de beste vloer voor jouw huis.