• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gerookt Geolied

Gerookt Geolied

Voordelen van een Gerookt Geoliede Houten Vloer 

  • Warme kleur door het roken  
  • Goede bescherming tegen vocht en vuil 
  • De vloer heeft een natuurlijke uitstraling
  • Na onderhoud ziet de vloer er als nieuw uit.  

De voordelen zijn bijna hetzelfde als een Geoliede Houten Vloer. Alleen krijg je bij een Gerookt Geoliede Houten Vloer een warmere uitstraling door het kleurverschil.  

Onderhoud voor een Gerookt Geoliede Houten Vloer  

Het onderhoud van een Gerookt Geoliede Houten Vloer is eigenlijk hetzelfde als een Geoliede Houten Vloer.  

Ook hier heb je weer twee verschillende manieren om dit te doen: 

Traditioneel: 

Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van zeep. Het is de bedoeling dat de vloer vaak gedweild wordt met zeep zodat het vuil weg gaat en er een beschermlaag op de vloer komt. Door minimaal twee keer per jaar de vloer geheel in te oliën blijft de vloer mooi en is deze beschermd tegen vocht en vuil. Als er een vlek in de vloer komt kan deze worden schoongemaakt met een intensiefreiniger. Daarna moet je er nog wel overheen gaan met olie zodat de vloer beschermd is tegen vocht en vuil.  

Nieuw: 

De nieuwe manier van onderhoud lijkt heel erg op de traditionele manier alleen worden er andere middelen gebruikt. Zo wordt de zeep vervangen door een reiniger, je dweilt de vloer dus met een reiniger. Ook bij de nieuwe manier van onderhouden moet de vloer minimaal twee keer per jaar behandeld worden met een conditioner zodat de vloer beschermd is tegen vocht en vuil.  

Als er een vlek in de vloer zit kan je een grof reiniger gebruiken om de vlek eruit te krijgen. Daarna is het wel van belang om de plek weer te behandelen met de conditioner zodat de vloer weer beschermd is tegen vocht en vuil.  

Hulp nodig?  

Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een vloer? Of ben je op zoek naar een andere afwerking zoals geolied of misschien onbehandeld? Kom dan vooral naar onze showroom. Je kan dan ook het verschil zien tussen een Gerookt Geoliede Houten Vloer en een Geoliede Houten Vloer. Onze adviseurs kunnen je van uitstekend advies voorzien zodat jij naar huis gaat met de perfecte Vloer.