• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onbehandeld

Een houten vloer die onbehandeld is, is eigenlijk een basisvloer. Zoals de naam al doet vermoeden is de vloer onbehandeld. Dat wil zeggen dat er niks met de vloer wordt gedaan waardoor de kleur of structuur anders kan zijn.

Onbehandeld

Voordelen van een onbehandelde houten vloer 

Een onbehandelde houten vloer heeft een aantal voordelen: 

  • De prijs ligt lager  
  • Je ziet de ware kleur van het hout 
  • Je kunt hem zelf behandelen met lak of olie 

Het grootste voordeel is het veranderen van de onbehandelde houten vloer. Je kan zelf kiezen of je hem wil lakken of oliën. Dit kan je ook zeker zelf doen. Op een onbehandelde vloer wordt niet geleefd, deze wordt juist vaak verkocht zodat de klant zelf de afwerking kan doen.  

 

Afwerking houten vloer 

Een houten vloer kan met verschillende afwerkingen worden behandeld. Door deze afwerkingen kan de kleur en de structuur van de houten vloer afwijken.  

Een geoliede vloer wordt behandeld met een olie, hierdoor wordt de vloer beschermd tegen vocht en vuil.   

Een gelakte vloer wordt gelakt met een polish waardoor de vloer beter beschermd wordt. Door deze afwerking is het ook makkelijker is om de vloer te onderhouden.  

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de perfect vloer? Schroom niet en kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Je kunt alle vragen aan ze stellen of advies vragen. Zij zorgen ervoor dat jij met de perfecte vloer naar huis gaat.