• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Trendplank Flow Edition

Het duurzame, onafgewerkte kleefparket in een tijdloze industriële look is geschikt voor verschillende installatiepatronen en is verkrijgbaar in talloze gradaties.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Trendplank Flow Edition

Het duurzame, onafgewerkte kleefparket in een tijdloze industriële look is geschikt voor verschillende installatiepatronen en is verkrijgbaar in talloze gradaties. Het zelfklevende parket, met een toplaag gemaakt van Europees eiken, is 100% FSC® gecertificeerd, zoals de naam al doet vermoeden, het is gebonden aan het hele gebied. Het is ook ideaal voor installatie op vloerverwarming.

Offerte aanvragen

 

Knipsel.png

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.