• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Formpark Rombico

Formpark Rombico is geschikt voor de Franse visgraat, evenals andere creatieve legpatronen. Dit product is met uiterste precisie gemaakt, de nieuwste machines en in een unieke Bauwerk-kwaliteit.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Formpark Rombico

Formpark Rombico is geschikt voor de Franse visgraat, evenals andere creatieve legpatronen. Dit product is met uiterste precisie gemaakt, de nieuwste machines en in een unieke Bauwerk-kwaliteit. De precieze pasvorm van het product maakt een perfecte plaatsing mogelijk. Het geborstelde oppervlak geeft de vloer nog meer karakter en benadrukt het samenspel met licht. Het dynamische zigzagpatroon glanst ook met andere individuele patronen in een duidelijke formele taal.

Offerte aanvragen

 

RB_Bauwerk_10116630_FR_Eiche_Farina-1920x1263.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.