• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Megapark

Zeer harde, duurzame exotische houtsoorten zoals Sucupira en Doussie in prachtige rode tinten geven kamers een exclusieve uitstraling.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Megapark

Zeer harde, duurzame exotische houtsoorten zoals Sucupira en Doussie in prachtige rode tinten geven kamers een exclusieve uitstraling. Alle exotische houtsoorten die Bauwerk gebruikt zijn 100% FSC®-gecertificeerd. Megapark is beschikbaar met verschillende oppervlaktebehandelingen en ideaal voor installatie op vloerverwarming. Alle Megapark-producten worden getest door onafhankelijke instituten en zijn perfect voor een gezond leven.

Offerte aanvragen

RB_Bauwerk_10011705_MG_Nussbaum-2362x1569-1920x1275.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.