• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Trendpark

Of het nu gaat om de oude, gegoten beton- of vintage-look of de speciale kleuren die erin voorkomen, Trendpark, met zijn onconventionele oppervlakken, is de juiste productlijn voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Trendpark

Of het nu gaat om de oude, gegoten beton- of vintage-look of de speciale kleuren die erin voorkomen, Trendpark, met zijn onconventionele oppervlakken, is de juiste productlijn voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Als het grootste parketproduct zonder afschuinen, is Trendpark ook het ideale parket voor het bereiken van een vlakke look. Trendpark-producten zijn zeer geschikt voor installatie op vloerverwarming.

Offerte aanvragen

 

Trendpark_Eiche_weiss_gekalkt-2362x1569-1920x1275.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.