• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lalegno Standard Colours 10 mm

Een parketvloer is altijd een meerwaarde voor je woning. En als je voorkeur uitgaat naar deze sublieme vloer, dan heb je goed gekozen! De droom van iedere doe-het-zelver: comfortabel en praktisch!
Geen producten gevonden...

Lalegno Standard Colours 10 mm

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Wij beschikken over de jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden. Onze houten parketvloeren geven u een zalig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

Een parketvloer is altijd een meerwaarde voor je woning. En als je voorkeur uitgaat naar deze sublieme vloer, dan heb je goed gekozen! De droom van iedere doe-het-zelver: comfortabel en praktisch! Deze collectie is een must voor wie houdt van de modern landelijke stijl. De vloeren hebben karakter en stijl, zonder zijn eigentijdse natuur erbij te verliezen

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie. 

Offerte aanvragen