• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Residence PS 400

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket, noten, esdoorn of kersen is, als landhuisplank of in visgraat: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet!

Met MEISTER-Longlife-parket levert u een actieve bijdrage om het milieu te beschermen. Want dankzij de perfecte verbinding van een 2,5 mm toplaag van edel hout en de speciale HDF-tussenlaag is voor de productie van MEISTER-parket – in vergelijking met een massief houten vloer – slechts circa één tiende van de waardevolle grondstof hout nodig.

Vormen, kleuren, structuren – de natuur is een creatief wonder. In een overweldigende veelzijdigheid herhaalt ze zich geen enkele keer en elk element van haar schepping is uniek. Een vleugje daarvan vangen wij op in ons Longlife-parket Classic. Met natuurlijke elegantie past het stijlvol in elke ruimte en geeft daarbij blijk van een enorm vermogen tot gedaanteverwisseling bij het omzetten van een idee in ween individuele manier van wonen.

Deze Meister Residence PS 400 longlife-parket vloer is het iets kleinere broertje van de PS 500 uitgevoerd in het een klassieke visgraat patroon met een gelakt oppervlak en voorzien van een V-voeg rondom.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie.

Offerte aanvragen

Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren