• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stroken

Een houten vloer kan in verschillende legpatronen gekozen worden. Zo zijn er ook stroken houten vloeren. Dit zijn eigenlijk de normaal gelegde houten vloeren.

Stroken

Voordelen stroken houten vloer 

  • Eenvoudig patroon  
  • Klassiek, gaat niet uit stijl 
  • Veel keus  

Omdat het een simpel legpatroon is, heb je veel verschillende keuze in kleur, stijl en afwerking. Eigenlijk zijn alle houten vloeren beschikbaar in het stroken patroon. Daarnaast past een stroken houten vloer ook in elk interieur. Elke stijl kan gecreëerd worden met een stroken houten vloer.  

 

Dikte 

Wel is het goed om erover na te denken hoe dik de stroken moeten zijn. Hoe dunner de plank hoe drukker het patroon wordt. En hoe breder de strook is, hoe rustiger de vloer oogt in het gewenste interieur. 

Daarnaast is het verstandig om de vloer te laten leggen door een specialist. Bij een houten vloer komt meer kijken dan bij bijvoorbeeld een laminaat vloer.   

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een houten vloer? Lees onze blog over het kiezen van een houten vloer. Hierin worden 5 tips gegeven waar je op moet letten bij het aanschaffen van een houten vloer. De blog over houten vloeren kan je hier lezen! 

Je bent altijd welkom in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag verder en voorzien je van passend advies. Heb je vragen? Stel ze gerust aan een van onze adviseurs!