• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Visgraat

Houten visgraat vloeren zijn weer helemaal in. Het kan in elk materiaal gelegd worden, zo ook met hout. Dit geeft de vloer een authentieke uitstraling.

Visgraat

Waarom een houten visgraat vloer?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een visgraat vloer in huis willen:

  • Het is momenteel een echte trend
  • Het ziet er authentiek uit
  • Een visgraatvloer is dynamischer dan een normale strook

Met een houten visgraat vloer breng je sfeer in je huis. Ook is het mogelijk om voor vloerverwarming te kiezen. Daarnaast is het fijn dat er veel keus is in kleuren en stijlen. Een visgraat vloer past bij elk interieur en kan eindeloos gecombineerd worden met verschillende meubels. Houdt je van een stoer interieur? Geen probleem! Met een paar leren en stalen meubels heb je zo een stoere uitstraling. Houdt je juist van een luxe uitstraling? Ga dan voor gouden en fluwelen meubels.

 

Onderhoud

Een houten vloer vraagt om onderhoud. Dit is bij elke vloer zo, maar een houten vloer heeft een klein beetje meer liefde nodig. Een houten vloer heeft periodiek onderhoud nodig, dit hangt ook van de afwerking af. Over het algemeen moet een houten vloer een keer per jaar verzorgd worden met een polish, zo houd je de vloer langer mooi. Daarnaast moet je natuurlijk niet het regelmatig stofzuigen en dweilen vergeten.

 

Houten visgraat vloer prijs

De prijzen van houten visgraat vloeren verschillen. Dit kan liggen aan de afwerking of de kleur. Om een goede prijsindicatie te kunnen geven is het verstandig om een offerte aan te vragen zodat een van onze medewerkers jou advies kan geven over de vloeren.