• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parky Lounge 06

De uitgebreide LOUNGE collectie biedt je al het goede van een stevige vloer voor een democratische prijs. Het is de ideale keuze voor ruimtes met veel passage.
Geen producten gevonden...

Parky Lounge 06

Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking. Nieuw in het gamma zijn de toplagen in 2 en 3,2mm en uitzonderlijk aantrekkelijke formaten.

De uitgebreide LOUNGE collectie biedt je al het goede van een stevige vloer voor een democratische prijs. Het is de ideale keuze voor ruimtes met veel passage. Met zijn extra sterke HDF-plaat is hij het best bestand tegen wisselende temperaturen en luchtvochtigheid. Bovendien zijn alle Trendy Oaks en Character Woods beschikbaar in deze Lounge collectie.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie. 

Offerte aanvragen