• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parky Royal+ 20

Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking. Nieuw in het gamma zijn de toplagen in 2 en 3,2mm en uitzonderlijk aantrekkelijke formaten.

Royal+20 is een monumentale plank door zijn uitzonderlijk formaat. De toplaag van 2mm kan zowel in een select als rustieke kwaliteit bekomen worden. De select kwaliteit omvat een mooie mix van structuren en vertoont de typische natuurlijke kenmerken van echt hout. Bij de rustieke kwaliteit zorgen de knopen dat het natuurlijke houtkarakter nog markanter aanwezig is.

Bovendien is er een kurklaag van 2mm voorzien op de onderkant, die zorgt voor een stiller loopgeluid zoals bij een vol verlijmde massief houten vloer.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie. 

Offerte aanvragen