• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Parketvloeren

De verschillende afmetingen van onze parketplanken en het brede palet van natuurlijke kleuren en afwerkingen passen perfect bij elke stijl en interieur. De design houten vloeren van Quick-Step zijn gemaakt van echte eik, en doordat wij zoveel aandacht aan de details besteden, zien ze er uiterst natuurgetrouw uit. Goed om te weten: na de plaatsing hoef je de vloer niet meer te oliën of vernissen en is hij erg onderhoudsvriendelijk.

Palazzo

De Palazzo collectie laat hout in al zijn glorie zien. Deze lange en brede planken in een mooie verhouding voegen warmte en karakter toe aan elke ruimte. Alle dessins hebben een subtiele v-groef aan de langste zijde van de plank.

Toon meer

Compact

Wilt u een echte elegante houten vloer in huis, dan kiest u voor de Quick Step Compact parketvloeren. Deze laten de schoonheid en elegantie van echt hout goed zien.

Toon meer

Imperio

Maak uw woonkamer optisch groter met het Quick Step Imperio parket! Deze collectie bevat namelijk planken die erg lang en breed zijn, waardoor uw kamer een ongekend gevoel van diepte krijgt.

Toon meer

Intenso

De Quick Step Intenso parketvloeren doen hun naam zeker eer aan. Deze vloeren geven namelijk een unieke uitstraling aan elke ruimte; wat voor interieurstijl u ook hebt.

Toon meer

Massimo

Houdt u van een luxe uitstraling in huis dan kiest u voor de Quick Step Massimo vloer. Deze vloer heeft de langste en breedste planken van alle Quick Step vloeren.

Toon meer

Variano

Houd je van een robuuste uitstraling? Kies dan voor de Quick Step Variano vloer. Elke vloer in deze collectie is uniek. De planken bestaan uit samengesteld eikenhout en hebben de uitstraling van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout.

Toon meer

Castello

Bent u op zoek naar een vloer die uw woning een warme uitstraling geeft en deze ook nog eens optisch groter doet lijken? Dan is de Quick Step Castello vloer wellicht wat voor u. Deze planken hebben namelijk een subtiele v-groef aan de lange kant, waardoor

Toon meer

Disegno

De nieuwe Disegno parketcollectie tilt deze tijdloze klassieker naar een hoger niveau en biedt twee looks in een eenvoudig te plaatsen vloer.

Toon meer

Compact Grande

De Quick-Step Compact Grande-collectie is hout in al zijn glorie. Deze lange en brede planken zijn prachtig geproportioneerd en voegen warmte en karakter toe aan elke kamer. Alle dessins hebben een subtiele V-groef aan de langste zijde van elke plank.

Toon meer

Quick-Step Parketvloeren

Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.


Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.

Compact
De Quick-Step Compact vloeren tonen de schoonheid en elegantie van echt hout. Door de vezelkern met hoge dichtheid (HDF) bedraagt de totale dikte 12,5 mm. Dit is dus zeer handig voor je renovatieprojecten en voor kamers met vloerverwarming.

Variano
Quick-Step Variano vloeren zijn in elk opzicht uniek. De samengestelde eiken planken zorgen voor de typische look van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout. De verweerde randen, gebarsten noten, zaagsnedes en variaties in kleur en afmeting dragen allemaal bij tot het unieke karakter van deze vloeren.

Intenso
Intenso vloeren geven een unieke uitstraling aan elke ruimte, of ze nu trendy of traditioneel is. Met een teruggewonnen look en een dynamisch visgraatpatroon gecombineerd met een ongeëvenaard plaatsingsgemak, wordt elke kamer een schitterende blikvanger. 

Castello
De Quick-Step Castello planken worden gekenmerkt door een subtiele v-groef aan de langste rand om de kamer meer diepte te geven. Welke interieurstijl je ook kiest, met het uitgebreide assortiment van houtsoorten, structuren en afwerkingen creëer je beslist een uitnodigende, warme sfeer.

Palazzo
De Palazzo collectie laat hout in al zijn glorie zien. Deze lange en brede planken in een mooie verhouding voegen warmte en karakter toe aan elke ruimte. Alle dessins hebben een subtiele v-groef aan de langste zijde van de plank.

Imperio
De lange en brede planken van de Imperio collectie geven je kamer een ongekend gevoel van diepte en exclusiviteit waarbij de authenticiteit en het vakmanschap van echt hout worden benadrukt. De naden aan alle vier de randen zorgen ervoor dat het grote plankeneffect in het oog springt.

Massimo
Massimo vloeren beschikken over de langste en breedste planken in de hele Quick-Step parketcollectie. Dankzij de extrabrede afmetingen, de superieure authenticiteit en het ontegensprekelijke vakmanschap dompelt de unieke Massimo collectie je woning onder in pure luxe.