• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Castello

De Quick-Step Castello planken worden gekenmerkt door een subtiele v-groef aan de langste rand om de kamer meer diepte te geven. Welke interieurstijl je ook kiest, met het uitgebreide assortiment van houtsoorten creëer je beslist een warme sfeer.
Geen producten gevonden...

Quick-Step Castello

Quick Step Castello parketvloeren

Bent u op zoek naar een vloer die uw woning een warme uitstraling geeft en deze ook nog eens optisch groter doet lijken? Dan is de Quick Step Castello vloer wellicht wat voor u. Deze planken hebben namelijk een subtiele v-groef aan de lange kant, waardoor de kamer veel meer diepte krijgt. U kunt daarbij kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en afwerkingen waardoor er altijd een Quick Step Castello vloer bij zit die bij uw woning past. 

Quick Step Castello: uitstekende kwaliteit

De Quick Step Castello vloer komt dus in verschillende soorten. Van extra mat eik tot cappuccino en van gerookt eik tot bijna zwart! De mogelijkheden zijn eindeloos. De Castello lijn wordt geproduceerd door Quick Step, wat betekent dat u altijd kan vertrouwen op de uitstekende kwaliteit die u van dit merk gewend bent. De vloeren zijn optimaal bestand tegen slijtage en daarnaast kunt u de vloeren makkelijk zelf leggen met dank aan het unieke Uniclic Multifit systeem.