• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-step Compact Grande

Wilt u graag een warme vloer in huis die karakter toevoegt aan iedere kamer? De Quick Step Compact Grande vloeren zijn dan de beste keuze. Deze vloer bestaat uit lange en brede planken die perfect met elkaar in verhouding zijn.

Quick-step Compact Grande

Quick Step Compact Grande parketvloeren

Wilt u graag een warme vloer in huis die karakter toevoegt aan iedere kamer? De Quick Step Compact Grande vloeren zijn dan de beste keuze. Deze vloer bestaat uit lange en brede planken die perfect met elkaar in verhouding zijn. Welk dessin u ook kiest, het biedt uw woonkamer altijd een prachtige uitstraling. Alle dessins zijn voorzien van een subtiele V-groef aan de lange zijde van de plank. 

Quick Step parket Compact Grande voor een scherpe prijs

Hoewel er een sterke focus op kwaliteit ligt bij alle vloeren van Quick Step, vindt u bijvoorbeeld het Palazzo parket ook altijd voor een scherpe prijs bij Cibo Vloeren. Wij zorgen er graag voor dat iedereen zo’n mooie vloer in huis kan hebben! Daarnaast kan ook iedereen zelf een Quick Step Compact Grande vloer leggen, met dank aan het Uniclic Multifit systeem. Hiermee klikt u de vloer zo in elkaar en is deze meteen gebruiksklaar! Daarnaast zijn alle vloeren tegen verschillende soorten slijtage bestand, dus kunt u er een leven lang van genieten.