• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Quick-Step Compact Parketvloer Kopen - Laagste Prijs !

Een Quick-Step Compact Parketvloer koop je snel en gemakkelijk online voor de scherpste prijs. Per direct
een online offerte voor een Quick-Step Compact Parketvloer. Meer dan 20 m2 nodig? Vraag dan direct een offerte aan!
Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

Goedkope Quick-Step Compact Parketvloer Kopen - Laagste Prijs !

Compact
De Quick-Step Compact vloeren tonen de schoonheid en elegantie van echt hout. Door de vezelkern met hoge dichtheid (HDF) bedraagt de totale dikte 12,5 mm. Dit is dus zeer handig voor je renovatieprojecten en voor kamers met vloerverwarming. 1-Strook parket. Het Compact gamma schenkt u de schoonheid van echte houten planken in al hun aspecten. Een V-groef in de lengte versterkt het ruimtegevoel van uw vloer.

Quick-Step

Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.