• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Compact

De Quick-Step Compact vloeren tonen de schoonheid en elegantie van echt hout. Door de vezelkern met hoge dichtheid (HDF) bedraagt de totale dikte 12,5 mm. Dit is dus zeer handig voor je renovatieprojecten en voor kamers met vloerverwarming.

Quick-Step Compact

Quick Step Compact parketvloeren

Wilt u een echte elegante houten vloer in huis, dan kiest u voor de Quick Step Compact parketvloeren. Deze laten de schoonheid en elegantie van echt hout goed zien. De totale dikte van de plank is maar 12,5 millimeter, met dank aan de vezelkern met hoge dichtheid (HDF). Heeft u een renovatieproject of wilt u graag een houten vloer in een kamer met vloerverwarming? Dan zijn de Quick Step Compact parketvloeren de beste keuze. Niet alleen zijn deze vloeren erg praktisch, ze geven uw woning ook nog eens een optische vergroting door de v-groef in de lengte van de plank.

Quick Step Compact vloeren zoals de COM3100

De Quick Step Compact vloeren zijn er in verschillende soorten en afwerkingen. Al deze soorten hebben een eigen code, waardoor het makkelijk wordt om uw favoriet te bestellen! Een van de meest populaire soorten is de COM3100. Dit is een eiken vloer met een extra matte finish, waardoor uw kamer een stoere en toch warme uitstraling krijgt. Natuurlijk kunt u ook bij de Quick Step Compact vloeren vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van Quick Step. Zo zijn de vloeren voorzien van slijtvaste lagen waardoor ze een leven lang meegaan. De vloer kunt u daarnaast ook makkelijk zelf leggen door het handige Uniclic Multifit systeem. Klikken en klaar!