• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Massimo

Houdt u van een luxe uitstraling in huis dan kiest u voor de Quick Step Massimo vloer. Deze vloer heeft de langste en breedste planken van alle Quick Step vloeren.

Quick-Step Massimo

Quick Step Massimo parketvloeren

Houdt u van een luxe uitstraling in huis dan kiest u voor de Quick Step Massimo vloer. Deze vloer heeft de langste en breedste planken van alle Quick Step vloeren. Door deze grote afmetingen, gecombineerd met het prachtige vakmanschap en de superieure authenticiteit, zal uw woning er luxe uitzien. Deze vloeren ademen pure luxe!

Quick Step Massimo: luxe van uitstekende kwaliteit

Gaat u dus voor een luxe uitstraling in huis, dan kiest u voor een van de Quick Step Massimo vloeren. Ze zijn er in 4 verschillende dessins: Cappuccino Blond, Bevroren Eik, Donkere Chocolade en Winterstorm. Zo is er altijd wel een Massimo vloer die in uw woning past! Natuurlijk kunt u ook bij de Massimo vloeren bouwen op de uitstekende kwaliteit van Quick Step. Deze vloeren zijn standaard voorzien van zeven beschermende lagen vernis, zodat de vloeren een leven lang meegaan en mooi blijven. Daarnaast kunt u de vloer makkelijk zelf leggen, gezien deze voorzien is van het handige Uniclic Multifit systeem.