• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Palazzo

Wilt u graag een warme vloer in huis die karakter toevoegt aan iedere kamer? De Quick Step Palazzo vloeren zijn dan de beste keuze. Deze vloer bestaat uit lange en brede planken die perfect met elkaar in verhouding zijn.

Quick-Step Palazzo

Quick Step Imperio parket

Maak uw woonkamer optisch groter met het Quick Step Imperio parket! Deze collectie bevat namelijk planken die erg lang en breed zijn, waardoor uw kamer een ongekend gevoel van diepte krijgt. De authenticiteit en het vakmanschap ziet u duidelijk terug in deze prachtige vloer. De opvallende naden geven een prachtig plankeneffect en geven uw woonkamer een authentiek karakter hoewel ze toch een zachte uitstraling hebben. 

De voordelen van de Quick Step Imperio collectie

In de Quick Step Imperio collectie vinden we natuurlijk wat we gewend zijn van Quick Step: innovatie en uitstekende kwaliteit. Deze vloeren zijn prachtig afgewerkt maar ook nog eens erg praktisch. Ze zijn namelijk heel makkelijk zelf te leggen dankzij het Uniclic Multifit systeem. Nadat de planken geplaatst zijn, heeft u er geen werk meer aan en kunt u volop genieten. De vloeren zijn namelijk ook optimaal bestand tegen slijtage. Ze zijn namelijk voorzien van zeven lagen beschermende UV-geharde vernis.

Quick Step Palazzo parketvloeren

Wilt u graag een warme vloer in huis die karakter toevoegt aan iedere kamer? De Quick Step Palazzo vloeren zijn dan de beste keuze. Deze vloer bestaat uit lange en brede planken die perfect met elkaar in verhouding zijn. Welk dessin u ook kiest, het biedt uw woonkamer altijd een prachtige uitstraling. Alle dessins zijn voorzien van een subtiele V-groef aan de lange zijde van de plank. 

Quick Step parket Palazzo voor een scherpe prijs

Hoewel er een sterke focus op kwaliteit ligt bij alle vloeren van Quick Step, vindt u bijvoorbeeld het Palazzo parket ook altijd voor een scherpe prijs bij Cibo Vloeren. Wij zorgen er graag voor dat iedereen zo’n mooie vloer in huis kan hebben! Daarnaast kan ook iedereen zelf een Quick Step Palazzo vloer leggen, met dank aan het Uniclic Multifit systeem. Hiermee klikt u de vloer zo in elkaar en is deze meteen gebruiksklaar! Daarnaast zijn alle vloeren tegen verschillende soorten slijtage bestand, dus kunt u er een leven lang van genieten.