• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Variano

Quick-Step Variano vloeren zijn in elk opzicht uniek. De samengestelde eiken planken zorgen voor de typische look van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout.

Quick-Step Variano

Quick Step Variano parketvloeren

Houd je van een robuuste uitstraling? Kies dan voor de Quick Step Variano vloer. Elke vloer in deze collectie is uniek. De planken bestaan uit samengesteld eikenhout en hebben de uitstraling van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout. Kenmerkend zijn de verweerde randen, zaagsnedes, gebarsten noten en variaties in kleuren. De Variano collectie bestaat uit zes dessins zodat er altijd wel een bij zit die bij uw interieur past. 

Quick Step Variano vloeren in verschillende dessins

De Quick Step Variano vloeren komen in verschillende dessins. Gaat u voor een extra ruwe uitstraling of voor en geoliede Espresso Blend? Houdt u van licht in huis, dan gaat u voor de wit geoliede versie. Zo is er voor iedereen een vloer! Natuurlijk kunt u ook bij de Variano collectie altijd uitgaan van de uitstekende kwaliteit van Quick Step. De vloeren zijn uitstekend bestand tegen slijtage doordat ze voorzien zijn van zeven beschermende lagen UV-gehard vernis. Ook legt u de vloeren in een handomdraai zelf, dankzij het Uniclic Multifit systeem.