LALEGNO PARKET

Ruim tien jaar geleden kwamen de eerste parketvloeren van Lalegno op de markt. Sindsdien is dit Belgische merk uitgegroeid tot één van de beste producenten op het gebied van meerlaags samengesteld parket. In de showroom van Cibo Vloeren vind je een uitgebreid aanbod van de prachtige en betaalbare vloeren van Lalegno.

Lalegno Eiken parket

Wie nadenkt over parketvloeren, denkt automatisch aan eikenhout. Dat is immers de klassieke referentie als het op parket aankomt.
Als symbool van wijsheid speelt de eik al eeuwenlang een bijzondere rol in de menselijke geschiedenis. Het hout van de eik is immers één van de best gekende en meest gebruikte. Het is hard en duurzaam, maar toch vlot bewerkbaar.

Prijsopgave

Lalegno Exotisch parket

De eigenschappen van hout zijn onderscheidend voor elke boomsoort, maar ook binnen eenzelfde boom zijn geen twee stukken volkomen aan elkaar gelijk. Dat is tegelijk de charme van hout als grondstof en een uitdaging voor de expertise van Lalegno. Vanuit onze passie voor parket bewerken wij karakterhout uit de vier windstreken.

Prijsopgave

Lalegno Bamboo parket

In het tijdperk van groen bouwen is bamboe een belangrijke speler geworden in de wereld van houten vloeren. Het is dan ook een ongelooflijk duurzaam, veelzijdig, stevig en prijscompetitief type bevloering. Bamboe is uitgegroeid tot dé ecovriendelijke keuze voor heel wat mensen die bouwen of renoveren vanuit een milieubewust en toekomstgericht standpunt.

Prijsopgave
De voordelen van Lalegno parket

Lalegno vloeren zijn samengesteld uit verschillende houtlagen, die dwars op elkaar zijn geplaatst en onder hoge druk zijn verlijmd. De massieve toplaag bestaat uit een harde houtsoort van zeer hoge kwaliteit, zoals bamboe of eik. De stevige onderste laag zorgt voor de stabilisering van de vloer. Door het gebruik van meerdere houtlagen, worden de vloeren van Lalegno meerlaags parket of samengesteld parket genoemd. Een voordeel van samengesteld parket is dat het nauwelijks beweegt of werkt. Dit in tegenstelling tot massieve houten vloeren, die onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes in jouw woning zullen zwellen en krimpen. Daardoor kan een massief houten vloeren na verloop van tijd gaan vervormen. Bij samengesteld parket heb je dit probleem niet. Een ander voordeel van meerlaags parket is dat het mogelijk is om bredere en langere planken te gebruiken voor de vloerdelen, zonder dat de stabiliteit van de vloer daardoor aangetast wordt.

Laagste Lalegno parket prijs bij Cibo Vloeren

Naast deze voordelen zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een Lalegnoparketvloer. Zo heb je een enorme keuze aan mooie vloeren met verschillende houtsoorten als toplaag. Doordat je de vloer naar eigen smaak kunt afwerken en op verschillende manieren kunt behandelen, kan je jouw samengestelde parketvloer perfect aanpassen de rest van aan jouw interieur. Samengesteld parket is van zichzelf duurzaam, gemakkelijk te leggen en geschikt voor plaatsing boven vloerverwarming. De parketvloeren van Lalegno zijn eenvoudig schoon te maken, en door de verschillende prijsklassen ook voor iedereen betaalbaar. De laagste Lalegno parket prijs vind je bij Cibo Vloeren. Door direct bij de fabrikant in te kopen, kunnen wij de vloeren van deze Belgische fabrikant altijd tegen de scherpte prijs aanbieden!