Lamett Laminaat Vloeren

Lamett laminaat

Mooie en elegante vloeren, dat is kenmerkend voor Lamett laminaat. Deze houten vloeren van Belgische bodem zijn uitstekend geschikt voor intensief gebruik en bovendien montagevriendelijk.

Maak kennis met Lamett laminaat: elegante vloeren van Belgische bodem

Lamett laminaat is onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Juist als u iets minder te besteden heeft, is het interessant om dit laminaat te kopen voor in huis. Cibo Vloeren heeft een aantrekkelijke collectie van dit Belgische merk en adviseert u graag over de aanschaf en montage van dit laminaat. Kom gerust eens kijken in onze winkel.

Lamett Laminaat Colosseum

Lamett Laminaat Colosseum €27,25 /m² incl. btw

De kern van dit laminaat heeft een hoge densiteit en laat toe om tot 400m² (20x20m) te plaatsen zonder overgangsprofiel. Het oppervlak is verzegeld door 2 watervaste lagen die er in combinatie met het strakke kliksysteem voor zorgen dat deze vloer geschikt is voor vochtige ruimtes. Colosseum is zeer kras-, impact en vlekbestendig.

prijsopgave
Lamett Laminaat Boardwalk

Lamett Laminaat Boardwalk €28,85 /m² incl. btw

De Boardwalk laminaat collectie heeft 12 unieke planken, waarbij er geen enkele herhaling is binnen een plank. Er is geen traditionele V-groef, maar het decor loopt volledig door tot aan de rand. Dit zorgt voor een uitermate realistische vintage houtlook. Deze extra lange planken zijn uit­gerust met een zeer performant kliksysteem.

prijsopgave
Lamett Laminaat Venice

Lamett Laminaat Venice Oak €31,90 /m² incl. btw

Venice Oak is een zeer realistische imitatie van een geolied eiken parket. De zeer lage glansgraad en extra lange planken (2,26m!) doen vergeten dat dit een laminaatvloer is. De kleuren zijn zacht en de houtstructuur is synchroon met de onderliggende tekening.

prijsopgave
Lamett Laminaat Classica

Lamett Laminaat Classica €24,75 /m² incl. btw

Dit laminaat is de perfecte imitatie van vintage parket met gezaagd effect en knopen. De houtstructuur die aangebracht werd in de slijtlaag loopt perfect synchroon met de onderliggende houttekening. De installatie is zeer eenvoudig door het drop lock kliksysteem.

prijsopgave
Lamett Laminaat Sapphire

Lamett Laminaat Sapphire €24,75 /m² incl. btw

Barsten, knopen en scheuren: kortom de perfecte imitatie van een rustiek parket. Dit laminaat laat zich nauwelijks onderscheiden van een echt parket door de unieke oppervlaktestructuur.

prijsopgave
Lamett Laminaat Bolero

Lamett Laminaat Bolero €15,90 /m² incl. btw

Bolero is een laminaat met de look van een geolied parket. Deze slijtvaste laminaatvloer is geschikt voor commercieel gebruik en kan gemakkelijk zelf geplaatst worden.

prijsopgave
Laminaat Classica XXL

Lamett Laminaat Classica XXL €26,35 /m² incl. btw

Deze lange en brede laminaatplanken stralen een zekere grandeur uit. Door de vintage look en de zeer realistische houtstructuur is het bijna niet mogelijk om deze vloer te onderscheiden van een echt parket. Dit rustiek laminaat leent zich perfect voor een traditioneel als een modern interieur.

prijsopgave
Karakteristiek laminaat

Lamett laminaat kopen, betekent dat u kiest voor authenticiteit. Elke plank laminaat is uniek en er is geen enkele herhaling te zien. Daarmee maakt u dus de keuze voor exclusief laminaat waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Bovendien blinkt Lamett laminaat uit in details, dus u doet een aankoop die absoluut meerwaarde heeft voor uw woning. Bent u benieuwd welke variant hiervan het beste staat binnen uw interieur? U kunt komen kijken in onze showroom om te ontdekken wat er mogelijk is en waar u rekening mee dient te houden. Onze ervaren adviseurs staat u graag te woord.

Lamett laminaat kopen bij Cibo Vloeren

Voor Cibo Vloeren zijn er geen geheimen als het gaat om Lamett laminaat kopen. Als specialist zijn wij van alle details op de hoogte. Loopt u met vragen rond over dit Belgische merk? Schroomt u dan niet om uw vragen aan ons te stellen. Wij geven graag professioneel advies. Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen en een aantrekkelijke garantie. Naast een uitstekende kwaliteit van onze laminaat vloeren, kunt u ook rekenen op onze uitstekende service. Maak daarom kennis met Lamett laminaat en breng een bezoek aan onze winkel. Wij zien u graag verschijnen!