laminaat vloeren in een dag

Jouw vloer in één dag!

Geen gesjouw met meubels en geen stof in huis. We weten het allemaal; verhuizen, verbouwen of simpelweg wat kleine klusjes in huis, het zorgt altijd voor het nodige ongemak. Zo ook bij het leggen van een nieuwe houten vloer. Ook al biedt het vloersysteem waar je voor kiest vaak veel gemak, jouw huis zal toch voorbereid moeten zijn op de nodige werkzaamheden. Het leeghalen van de desbetreffende ruimte is hier een voorbeeld van. Waar laat ik mijn spullen? Geeft het zagen veel stof? Hoe lang mag ik niet op mijn nieuwe vloer? Cibo heeft hierover nagedacht…

Vloeren Service
Zorgeloos jouw nieuwe vloer gelegd

Wij helpen je graag bij het realiseren van uw nieuwe vloer. Door slim om te gaan met jouw ruimte(s) en meubels kunnen wij jouw vloer binnen één dag opleveren. Al onze zaagwerkzaamheden worden buitenshuis (overdekt) uitgevoerd! Einde dag kan je de ruimte weer betreden en genieten van de gelegde vloer. Wij zorgen ervoor dat jouw meubels weer keurig en onbeschadigd op dezelfde plek staan. Is dat niet comfortabel?!

Vloerenservice

Cibo werkt samen met Vloerenservice, onze vaste partner in het leggen én renoveren van houten-, pvc- en laminaatvloeren. Door hun sterke focus op deze disciplines is Vloerenservice snel, secuur en gericht op een nette afwerking van jouw vloer.