• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Ambiant Explore tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Ambiant Explore laminaat is gemaakt voor woninginrichtingen die graag in de spotlights staan. Het unieke design met een geraffineerde combinatie van stijl en karakter van dit decor biedt de perfecte vloer voor elk interieur.
Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Ambiant Explore tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De Ambiant collectie bestaat uit collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Explore laminaat is gemaakt voor woninginrichtingen die graag in de spotlights staan. Het unieke design met een geraffineerde combinatie van stijl en karakter van dit decor biedt de perfecte vloer voor elk interieur.