• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc Smart 7 Laminaat vloeren

BerryAlloc Smart 7 Laminaat vloer (dikte 7 mm) behoort tot onze basiscollectie en biedt je een stijlvolle vloer met parketlook tegen een scherpe prijs. Ideaal voor een jong gezin of een eerste woning. Smart 7 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

BerryAlloc Smart 7 Laminaat vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. BerryAlloc maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De BerryAlloc collectie bestaat uit collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. BerryAlloc heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke BerryAlloc vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de natuurgetrouwe uitstraling van het BerryAlloc Smart 7 laminaat? Het is logisch als u de verschillende vloeren eerst wilt zien en misschien heeft u ook nog wat advies nodig. Daarom kunt u natuurlijk ook terecht in onze showroom in Breda om BerryAlloc laminaat te kopen!