• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marquant

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De Ambiant collectie bestaat uit collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

Visgraat lijkt misschien niet zo gracieus, maar als je eenmaal deze charmante visgraat vloer van Ambiant Marquant Eiken Natuur ervaren hebt ben je direct verkocht. Bij een visgraatvloer zijn de planken in een schuin lopend patroon gelegd. Niet alleen het decor maar ook en de lengte en de breedte van de afzonderlijke laminaat planken zijn van invloed op de uitstraling van de vloer. Een visgraat geeft volop krachtige uitstraling aan een vloer en dus aan het gehele interieur.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit de deze collectie. 

Offerte aanvragen

Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren