• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stroken

Stroken laminaat vloeren zijn enorm populair, deze vloeren worden het meest gelegd. Het is een simpel legpatroon, die je makkelijk zelf kan leggen.

Stroken

Voordelen stroken laminaat vloer 

Een stroken laminaat vloer heeft een aantal voordelen: 

  • Budget vriendelijk  
  • Onderhoudsarm  
  • Veel keuze in stijlen en kleuren  

Bovendien is een laminaat vloer makkelijk zelf te leggen. Dit zie je ook terug in de prijs, er wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem waardoor het eenvoudig is om zelf te leggen.  

 

Zelf leggen 

Een van de grootste voordelen van een stroken laminaat vloer is dat je het zelf kan leggen. Het is een simpel legpatroon en vanwege het kliksysteem kan je bijna niet de fout in gaan. Het grote voordeel van een laminaat vloer is dat er niks gelijmd hoeft te worden. De vloer zweeft als het ware boven de ondergrond.  

 

Hulp nodig? 

Zoek je een nieuwe vloer en ben je er nog niet helemaal uit? Heb je nog veel vragen, of wil je de vloer in het echt zien? Schroom niet en kom vooral langs in onze mooie showroom. Wij helpen je graag! Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen de adviseurs je ook van geweldig advies voorzien. Het belangrijkste is dat je tevreden bent met de door jou uitgekozen vloer, deze moet helemaal in jouw huis passen.