• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geolied

Geolied

Voordelen van een Geoliede Houten Vloer  

  • Wordt beschermd tegen vocht en vuil 
  • Geeft een natuurlijke uitstraling aan de vloer 
  • De vloer blijft er nieuw uitzien 

Een Geoliede Houten Vloer vraagt meer onderhoud maar het resultaat is het zeker waard. Er wordt aangeraden om de hele vloer minimaal 2 keer per jaar te reinigen en opnieuw te oliën. Dit is in het belang van de staat van je vloer. Na het reinigen ziet de vloer er weer als nieuw uit en gaat deze ook langer mee.  

Onderhoud van een Geoliede Houten Vloer  

Er zijn twee soorten manieren om een Geoliede Houten Vloer te reinigen. Namelijk de traditionele manier en de nieuwe manier.  

Traditioneel:  

Onderhoud bestaat uit zeep, onderhoudsolie en intensiefreiniger. 

Het is belangrijk dat je de vloer vaak dweilt, hierdoor gaat het vuil van de vloer en wordt de slijtage minder. Door zeep te gebruiken tijden het onderhoud van de vloer ontstaat er een beschermlaag.  

Daarnaast is het belangrijk om 2 keer per jaar de vloer in de olie te zetten. Hierdoor is de vloer beschermd tegen vuil en vlekken.  

Als er dan toch een vlek verschijnt op de geoliede houten vloer kan je een intensiefreiniger gebruiken om de vlek te verwijderen. Het is dan wel belangrijk om daarna de vloer nog eens goed in te oliën.  

Nieuw: 

Onderhoud bestaat uit een reiniger, een conditioner en een grof reiniger. 

Bij dit onderhoud moet er ook gedweild worden maar dan met een ander middel. In plaats van zeep gebruik je een reiniger. Daarnaast is het belangrijk om minimaal 2 keer per jaar de vloer in de conditioner te zetten. Ook hier geldt voor de vlekken een grof reiniger te gebruiken. Na het gebruik van de grof reiniger moet er een laag worden aangebracht met de conditioner, zo wordt de vloer weer beschermd.  

Hulp nodig? 

Weet je niet zeker of je een Geoliede Houten Vloer wil of ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan vooral naar onze showroom. Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen door al je vragen te beantwoorden en je van passend advies te voorzien. Zodat jij met de perfecte vloer naar huis gaat.