• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hongaarse Punt

Hieronder een samenvatting alle merken Houten Vloeren in een Hongaarse Punt motief.

Hongaarse Punt

Hongaarse Punt of Visgraat?

Een Hongaarse Punt wordt op een andere manier gelegd dan een visgraat vloer. Een Hongaarse Punt wordt namelijk in een hoek van 45 tot 60 graden gelegd, waarbij de bovenkant van de planken tegen elkaar aanliggen. Hierdoor krijg je niet het om-en-om effect zoals bij een visgraat vloer. Een Hongaarse Punt brengt wel een aantal voordelen met zicht mee:

  • Het heeft een luxe uitstraling.
  • Het oogt rustiger en eleganter dan een visgraat vloer.
  • De Hongaarse Punt kan met allerlei verschillende stijlen worden gecombineerd.

Hongaarse Punt PVC

Ook is de Hongaarse Punt in PVC te verkrijgen. Dit maakt de kosten van een nieuwe vloer iets lager dan van een echte houten vloer. PVC lijkt qua uiterlijk heel erg op een echte houten vloer. Dit maakt PVC voor veel mensen aantrekkelijk. Daarnaast is er bij een houten vloer onderhoud nodig, bij een PVC vloer is dit een stuk minder.

Hongaarse Punt Laminaat

Tegenwoordig is het ook mogelijk om Laminaat in een Hongaarse Punt te leggen. Dit geeft een rustige uitstraling aan de kamer. Een groot voordeel van een Hongaarse Punt is dat dit patroon met elke stijl goed te combineren is.

Kan je niet kiezen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? Schroom niet en kom langs in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u het verschil laten zien. En je van uitstekend advies voorzien.