• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verouderd

Verouderd

Wat is een verouderde vloer?

Een verouderde vloer is een afwerking. Deze afwerking geeft de vloer een authentieke uitstraling. Het geeft je huis een warme en chateau waardige sfeer. De laatste jaren zijn verouderdere vloeren steeds populairder geworden. Dat is ook wel logisch want deze afwerking past bij elk interieur.

Voordelen van een verouderde vloer: 

  • Authentieke uitstraling 
  • Een chateau waardige look en feel 
  • Behoudt zijn authentieke uitstraling

Houten verouderde vloeren

Wil je een verouderde vloer? Dan kan dit alleen bij een echte houten vloer. Dit komt omdat er een structuur wordt aangebracht op de vloer. Het gaat om de toplaag van het hout, PVC en laminaat vloeren hebben dit niet. Wel is het mogelijk om een PVC of laminaat vloer met een verouderde look te kopen. Maar als je voor de echte authentieke look wil gaan, raden wij een echte houten vloer aan.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over verouderde vloeren? Kom dan vooral langs in onze showroom. Hier kan je verschillende soorten vloeren bekijken. Zo hebben wij ook prachtige geborstelde houten vloeren om te bekijken.Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van uitstekend advies te voorzien. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!