• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Weitzer

Weitzer Parkett - opgericht in 1831 - is de Oostenrijkse marktleider in parketvloeren en houten trappen. Het familiebedrijf, gerund door de zevende generatie, is een van de toonaangevende parketfabrikanten in Europa en opereert wereldwijd. Het bedrijf is een werkgever voor meer dan 600 werknemers. Weitzer Parkett gebruikt bijna uitsluitend hout uit duurzame, Europese bosbouw en schrapt het gebruik van tropisch hout volledig.

WP Grand Plank

Exclusieve plank, die met zijn formaat de ware breedte laat zien‎. ‎Expressief houteffect dat dicht bij de natuur ligt en goed werkt in grote ruimtes‎. ‎Elegant, levendig en tijdloos.

Toon meer

WP Charisma Plank

‎De Weitzer WP Charisma Planken zijn vervaardigd in een medium toon om een zachte uitstraling aan uw huis te geven.‎

Toon meer

WP Performance Plank

Weitzer WP Performance Plank is een natuurproduct en door het plankformaat blijft het karakter van het hout volledig behouden. De brede Performance vloerplank is perfect geschikt voor renovaties vanwege de lage opbouwhoogte.

Toon meer

WP Comfort Plank

De Weitzer WP Comfort Plank is onderhoudsvrij. De vloer bevat een dubbelkliksysteem en garandeert daardoor een eenvoudige montage. Het trendy plankformaat past perfect bij elke kamergrootte.

Toon meer

WP Quadra 1800

‎Weitzer Parkett WP Quadra 1800 is een klassiek parket. Een landhuis plank met 4-zijdige tand-en-groefverbinding voor eenvoudige zwevende installatie.

Toon meer

WP Quadra

‎Weitzer Parkett WP Quadra is een klassiek parket. Een donkere landhuis plank met 4-zijdige tand-en-groefverbinding voor eenvoudige zwevende installatie.

Toon meer

WP 4140

‎Weitzer Parkett WP 4140 2-laags geprefabriceerd parket het luxe planken formaat biedt buitengewone installatiemogelijkheden. De 4-zijdige tand-en-groefverbinding garandeert een nauwkeurig passende en maatvaste eindverbinding.

Toon meer

WP 4100

‎Weitzer WP 450 2-laags parket in biedt een uitzonderlijk grote keuze kleuren door een verscheidenheid aan houtsoorten en afwerkingen.

Toon meer

WP Imperial Plank

Expressieve natuurlijke hout look die elegant en tijdloos is. De eigenschappen van het hout blijven volledig behouden, waardoor elke vloer uniek is.

Toon meer

WP 450

Onderhoudsvrij parket‎‎ met een mat oppervlak, zeer geschikt voor ‎‎vloerverwarming‎ ‎Dit parket heeft mooie natuurlijke kleurverschillen‎.

Toon meer

WP Charisma 3-Strip

Weitzer WP Charisma 3-Strip is een eiken levendig kleurrijk 3-laags afgewerkt parket in 3-Strip look, WP Charmisma 3-Strip is een natuurproduct en het plankformaat houdt het karakter van het hout volledig behouden.

Toon meer

WP Strip 45

Weitzer WP Strip 45, een uitzonderlijk effectief ontwerp - uniek van Weitzer Parkett. Bijzonder hoogwaardig en duurzaam door de bovengemiddelde dikte van de massief houten slijtlaag.

Toon meer

Weitzer

Als je van hout houdt en denkt dat deze prachtige grondstof aan je voeten zou moeten zijn, waarom zou je dan niet de grootste ruimte in je huis met pure natuur in één keer bedekken! Je kunt het karakter van de boom voelen, ruiken en zien in zijn ontelbare vormen. Beginnen met de binnenluchtkwaliteit waar de parketvloer een positief effect op heeft, de diverse kleurenpatronen, de korrel en geborstelde afwerking die zich buitengewoon voelen onder uw handen en voeten. Persoonlijk welzijn, warmte en gezelligheid zijn duidelijk heel belangrijk op de nummer één plaats waar je je terugtrekt en opwaardeert: je eigen vier muren. Een parketvloer kan hierin een grote rol spelen. Bij Weitzer Parkett zijn we al sinds 1831 gepassioneerd door hout en geloven dat geen enkele andere vloerbedekking dit kan evenaren. En dit is slechts de eerste in een lange lijst met voordelen. Elke Weitzer Parkett-parketvloer heeft een functie.  Een Weitzer Parkett-vloer zou het dagelijkse leven moeten ontlasten, het zou uw welzijn moeten stimuleren of "eenvoudigweg" uw zintuigen verheugen. We zijn erg trots en dankbaar dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren. Krijg een idee van de voordelen van Weitzer Parkett-vloeren.