PVC vloer badkamer

PVC vloer in badkamer

Ben je op zoek naar een vloer voor in de badkamer? Dan is het van belang dat de vloer vochtbestendig is. Ook is het handig dat de vloer niet te glad is, omdat de badkamer toch al gauw een plek is waar het door water en zeep makkelijk glibberig wordt. Bij een badkamervloer wordt al gauw aan tegels gedacht. Veel mensen weten de vele andere alternatieven helemaal niet en dat is best zonde, want er is een heleboel mogelijk! Zo kan je zelfs het gevoel van echt hout in jouw badkamer beleven.

PVC vloer badkamer
PVC vloer in de badkamer

Een PVC vloer in de badkamer is iets dat steeds populairder wordt. Een PVC vloer in de badkamer brengt dan ook een heleboel voordelen met zich mee. Allereerst is het een makkelijk te plaatsen vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Ook kan PVC goed gecombineerd worden met vloerverwarming, wat vooral in de badkamer heel fijn is. Daarnaast is zo’n vloer milieuvriendelijk, vochtbestendig, makkelijk schoon te maken en voorkomt de PVC vloer dat je snel uitglijdt. Het is hygiënisch én veilig, en dat is wat je in de badkamer nodig heeft.

Veel verschillende soorten PVC vloeren

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Tegenwoordig zijn er ook PVC vloeren die niet van laminaat te onderscheiden zijn. Diverse soorten PVC vloeren hebben dus ook een natuurlijke uitstraling. Verder zijn er vloeren in allerlei kleuren en met verschillende patronen. Er is keus genoeg zodat je de PVC vloer kunt kiezen die het beste bij de inrichting van jouw badkamer past.

Welkom in onze showroom

Wij van Cibo vloeren doen er alles aan om voor jou de beste badkamervloer te vinden. Kom dus gezellig langs in onze showroom waar wij je voorzien van deskundig advies omtrent jouw badkamervloer.