Vloeren leggen wedstrijd

Jouw PVC vloer leggen

Heb je een nieuwe PVC vloer gekocht bij Cibo Vloeren en wil je deze op de juiste wijze in jouw huis of jouw bedrijfspand monteren? Dan heb je de keuze uit een tweetal mogelijkheden.

Een PVC vloer leggen, hoe doe je dat?

Dit kan zowel zwevend of verlijmen met de ondergrond. Natuurlijk heeft elke techniek zijn voor- en nadelen en is alles geheel afhankelijk van jouw woonsituatie en de ondergrond waarop je de vloer wenst aan te brengen. Een zwevende vloer is goedkoper en kan je bij een verhuizing gemakkelijker meenemen. Een verlijmde vloer is stabieler en heeft minder ‘werking’. Je kan je hierin laten adviseren door Cibo Vloeren.

Sebastiaan Verhagen
Waarom een PVC vloer leggen?

Een PVC vloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld de ideale vloer waaronder je vloerverwarming kunt aanbrengen. Bovendien heeft je altijd de keuze uit een ruim aanbod van structuren, kleuren en motieven. Het verschil met een houten vloer is haast niet meer te onderscheiden. Het heeft de warme uitstraling van hout, is duurzaamheid en heeft slechts weinig onderhoud nodig. Ben je een beetje handig? Dan kan je zelf een PVC vloer leggen.

Cibo Vloeren inschakelen om een PVC vloer te monteren

Laat je een PVC vloer monteren liever over aan vakmensen? Je kunt natuurlijk altijd Cibo Vloeren inschakelen om dit voor je te realiseren. Stel zelf jouw favoriete vloer bij ons samen en bezoek onze showroom om erachter te komen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Een zwevende vloer zelf leggen is niet zo heel moeilijk, maar als jouw voorkeur uitgaat naar een verlijmde vloer, dan doe je er goed aan onze expertise te gebruiken. Neem je liever helemaal geen enkel risico? Laat ons dan jouw PVC vloer professioneel monteren voor in huis of jouw bedrijfspand.

Frank van de Wetering
Jouw huis, Jouw vloer

In onze showroom krijgt je de kans om zelf jouw vloer samen te stellen. Door middel van onze brede collectie kan je zeer gericht tot een keuze komen. Tal van stijlen, kleuren, behandelwijzen en afmetingen van planken geven je een uitstekend beeld van de mogelijkheden. Heb je een andere kleur voor ogen of specifieke wensen? Geen probleem. Met behulp van onze eigen fabriek kunnen wij snel de gewenste kleur voor jou maken. Dit kan ook erg handig zijn voor het bijbestellen van vloerdelen in de toekomst voor bijvoorbeeld een verbouwing.