PVC Vloeren Breda

PVC vloeren Breda

PVC vloeren Breda: Een PVC vloer is een ideale ondergrond voor in huis. Deze vloeren hebben een bijzonder harde toplaag en zijn vochtbestendig, slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien bieden ze een prachtige, natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen, terwijl ze het gemak van kunststof hebben. PVC vloeren laten relatief veel warmte door, zodat ze ook goed samengaan met vloerverwarming. Voor PVC vloeren Breda slaag je altijd bij Cibo Voeren. Het aanbod PVC vloeren Breda is van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Je vindt een PVC vloer op maat, waar je jarenlang woonplezier van hebt.

Wat zijn PVC lijmstroken?

De PVC vloer kan aan de ondergrond worden bevestigd met PVC lijmstroken, ook wel dryback PVC genoemd. Deze stroken worden rechtstreeks op de betonvloer of andersoortige, al aanwezige vloer gelijmd. De PVC lijmstroken hebben een zelfklevende laag, zodat deze eenvoudig zijn aan te brengen of te repareren of vervangen, mocht er onverhoopt een beschadiging optreden. Elke lijmstrook is gemakkelijk individueel te vernieuwen De PVC lijmstroken zorgen voor een goede geluidsdemping. Je hoeft niet te vrezen voor hoogteproblemen bij deuren, want de PVC vloeren Breda zijn in zeer dunne platen verkrijgbaar.

Ga naar PVC lijmstroken

Wat is Click PVC?

Click PVC is dankzij de uniclickverbinding eenvoudig te leggen. Er komt geen druppel lijm aan te pas en je hoeft geen perfect egale en gladde ondergrond te hebben. Je klikt gewoon, net als bij een puzzel, de verschillende planken in elkaar. Je hebt razendsnel een nieuwe, zwevend gelegde vloer, waar je jarenlang van kunt genieten. Een vloer van Click PVC isoleert geluid, voelt warm aan, is slijtvast en eenvoudig te onderhouden. Even schoonmaken met een vochtige doek en de vloer ziet weer als nieuw uit. Click PVC is voor elke ruimte in huis geschikt. Je ontdekt Click PVC vloeren Breda in elke stijl en kleur, zodat deze altijd harmonieus aansluit op je interieur.

Ga naar Click PVC

Wat is WPC Click PVC?

WPC Click PVC staat voor sterk en duurzaam. Deze mix van hout en plastic (Wood Plastic Composite) heeft een bijzonder sterke onderlaag, die uitstekend bestand is tegen vocht en licht. Een vloer van PVC vloeren Breda past in elke ruimte. Van de woonkamer tot de slaapkamer, van de keuken tot de badkamer. WPC Click PVC heeft vele voordelen ten opzichte van parket of laminaat. Deze vloer is steviger, gaat langer mee, is waterbestendig, geluidsarm, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is dit materiaal een uitstekende warmtegeleider, zodat de PVC vloer goed te combineren is met vloerverwarming.

Ga naar WPC PVC

Wat is HDF Click PVC?

HDF Click PVC combineert de voordelen van een laminaatvloer met de uitstekende eigenschappen van PVC. Deze kwaliteitsvloer van PVC vloeren Breda bestaat uit een HDF ondervloer met kliksysteem, die steviger en stabieler is dan een MDF ondervloer. De toplaag van PVC is zeer sterk en slijtvast en heeft een dikte van 2 tot 2,5 mm. De PVC toplaag is onderhoudsarm, hygiënisch en duurzamer, geluiddempender en krasbestendiger dan laminaat. Bovendien is het materiaal warmtegeleidend, zodat een HDF Click PVC vloer mooi kan worden gecombineerd met vloerverwarming. De vloer van PVC vloeren Breda is eenvoudig te leggen en is geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en natte ruimtes als de badkamer en keuken.

Ga naar HDF PVC